IDENTIFICACIÓ
Mitjançant el present lloc web actua el prestador de serveis de la societat de la informació amb les següents dades:

3 TAM VIC SL
CIF: B63912091
CTRA. SANT HIPOLIT, 32, 08500 VIC, BARCELONA
TLF: 93 886 32 73
ACTIVITAT: COMERÇ MINORISTA DE MOBLES
MAIL CONTACTE: administracio@3tam.cat

 

CONDICIONS D’ÚS DEL PORTAL I RESPONSABILITATS
L’accés a aquest portal és gratuït, entenent-se que tot aquell que accedeixi o utilitzi el mateix adquireix la condició d’Usuari i accepta sense reserves totes les presents condicions.
L’Usuari és el responsable de la bona ús en general de l’portal, del seu contingut i serveis, així com de la veracitat i rectitud de les dades que, si s’escau hagi de proporcionar per accedir-hi, quedant expressament prohibides totes aquelles activitats que en cada moment puguin considerar contràries a la legislació vigent, reservant-se el titular de l’portal el dret a impedir l’accés total o parcial al seu lloc web oa algun dels seus continguts o serveis, així com a exercir les accions legals oportunes contra aquells que incompleixin el que preveu aquestes condicions d’ús, eximint el titular de l’portal de qualsevol responsabilitat derivada d’actuacions realitzades per tercers, actes fortuïts o de força major.
Sense previ avís, el titular d’al portal es reserva el dret a fer els canvis i revisions que consideri oportuns en el seu lloc web, alterant, afegint, eliminant tot o part dels continguts, serveis o disseny de l’portal.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
El programari, el disseny, el codi font i tots els continguts de l’portal, com ara textos, inclosos els textos legals, fotografies, logos, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix, pertanyen a titular de l’portal oa tercers que han autoritzat el seu ús, estant protegits per la legislació de propietat intel·lectual i industrial.
L’ús, reproducció, distribució, comunicació pública, transformació total o parcial dels continguts d’aquest portal o qualsevol altra activitat similar o anàloga, queda totalment prohibida llevat que hi hagi expressa autorització de l’titular de l’portal. La llicència d’ús de qualsevol contingut d’aquest portal atorgada a l’Usuari es limita a la descàrrega d’aquest contingut i l’ús privat de la mateixa, sempre que es mantingui la integritat d’aquests continguts.
Queda expressament prohibida la realització de “framings” o l’ús de qualsevol altre mecanisme que modifiqui el disseny, configuració original o continguts del portal.
El titular de l’portal vol respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial de tercers, de manera que si considera que aquest lloc pogués estar vulnerant-, contacti amb nosaltres a través de qualsevol de les dades de contacte indicats en aquest apartat

LINKS O HIPERENLLAÇOS
Per tal de facilitar l’accés a pàgines web que el titular de l’portal considera que poden ser d’interès per a l’Usuari i la titularitat no li pertanyen, poden proporcionar-enllaços a les mateixes, sense que pugui fer-se responsable dels continguts, de l’funcionament de la web enllaçada, o de possibles danys que poguessin ocasionar-de l’accés o ús de la mateixa, de manera que l’usuari assumeix sota la seva responsabilitat totes les conseqüències fins i tot danyoses que poguessin derivar-se de tal accés.
Els enllaços d’altres webs a la de titular de l’portal està prohibida sense prèvia autorització. En qualsevol cas, el titular de l’portal declina qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que poguessin derivar-se a l’Usuari per l’accés i ús de l’portal que hagués facilitat l’enllaç.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ
La legislació espanyola serà l’aplicable en cas de conflictes que puguin sorgir en relació a l’accés i ús aquest lloc web. Sense perjudici del que s’estableixi imperativament per a casos especials i especialment respectant la legislació de consumidors i usuaris, amb renúncia a qualsevol altre fòrum que pogués correspondre’ls, les parts se sotmeten expressament a la jurisdicció dels jutjats de la ciutat de Vic.