Política de privacitat


De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i la normativa en Protecció de Dades que correspongui, 3TAM, S.C.P. informa als Usuaris:

Informació bàsica sobre Protecció de Dades

 

Responsable
3TAM, S.C.P.

J63912091

Ctra. Sant Hipòlit, 32 - 08500 Vic (Barcelona)

vic@3tam.cat

 
Finalitat

Gestionar les dades a les quals l’empresa accedeix com a conseqüència de la navegació i/o consulta.

Enviar-li comunicacions comercials i publicitàries relacionats amb l’entitat, només en cas d’acceptació.

Legitimació

Consentiment de l'interessat

Destinataris

No se cediran les dades a tercers, tret d’obligació legal

Drets

Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com els altres drets, com són la limitació del tractament i el dret a la portabilitat de les dades, tal com determina la normativa vigent en protecció de dades, adreçant-se per escrit, acompanyant fotocòpia de DNI, al domicili de l’entitat o a través del correu electrònic: vic@3tam.cat.

Així mateix, l’Usuari tindrà dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, és a dir, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Conservació

En cas que l'usuari només faci una consulta, les seves dades no seran utilitzades per cap altre motiu de gestionar la resposta. D'altra banda, 3 TAM deixarà de tractar les seves dades com a usuari de les xarxes socials en el moment en què deixi de seguir el compte.

 

Abans de l'enviament de qualsevol sol·licitud d'informació a través del formulari de  contacte d'aquesta pàgina web, l'usuari ha d'acceptar la política de privacitat de la mateixa, amb la finalitat de prestar el consentiment exprés i informat pel tractament de les dades amb les finalitats indicades.

 

És obligatori proporcionar tota la informació sol·licitada en els formularis de la pàgina web?

En relació al formulari de la pàgina web, l'Usuari ha d’omplir els marcats com a "obligatoris". No completar les dades personals requerides o fer-ho parcialment pot suposar que 3TAM, S.C.P. no pugui atendre les seves sol·licituds i, en conseqüència, 3TAM, S.C.P. quedarà exonerada de tota responsabilitat per la no prestació o la prestació incompleta dels serveis sol·licitats.

Les dades personals que l'Usuari facilita a 3TAM, S.C.P. han de ser actuals perquè la informació dels registres estigui actualitzada i sense errors. L'Usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades.

 

Menors d’edat

Els menors de 14 anys no poden cedir les seves dades personals a 3TAM, S.C.P., sense el previ consentiment dels seus pares i/o tutors legals.

En cas que 3TAM, S.C.P. detectés que l'usuari és menor de 14 anys es reserva el dret a sol·licitar una còpia del seu DNI o document d'identitat equivalent, o, si s'escau, l'autorització dels seus pares i/o tutors legals, causant baixa en cas de no acreditar el compliment d'aquest requisit o manca de resposta.

 

Quines mesures de seguretat té implantada l'entitat?

3TAM, S.C.P. informa que té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal de l'Usuari i evitin la seva alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat d'acord amb l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, tant si provenen de l'acció humana o del medi físic o natural, de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.

 

Xarxes socials

3TAM, S.C.P. disposa de perfils a les xarxes socials amb la  finalitat de publicar i difondre informació sobre els serveis prestats mitjançant  la pàgina web, interactuar amb els usuaris i servir al canal d’atenció i interacció social.

 

A continuació s’esmenen les xarxes socials en les que té perfil obert:

Facebook: https://www.facebook.com/3-TAM-282230291909947/

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l’anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies.